onsdag 31 mars 2010

Seriesegrare DU!!!

Ett stort beröm till alla DU tjejer som även de tog hem seriesegern i år! Det var spännande in i det sista i DU serien. Efter förlusten borta mot Westervik hade de allt i egna händer. Men veckan efter fick de stryk i Motala av Solfjäderstaden och på så vis var vi åter i ledningen. Vi hade en match kvar mot Succé. Vi spelade ingen höjdarinnebandy men vi vann matchen och det innebar att vi om inte Solfjäderstaden tryckte in ca 40 mål i sista matchen skulle vinna. Det gjorde de förstås inte. Solfjäderstaden vann över Åtvidaberg med 3-0 och därmed var vi klara seriesegrare!!! Grymt tjejer!

Intressant är att Westervik i sista matchen lämnade WO till Boxholm som därmed vann matchen med 5-0. Anledningen till detta har jag inte men det är inte långt bort att tro att det kan bero på besvikelsen över att de tappat förstaplatsen och hamnat på en tredjeplats i tabellen. Om så tycker jag att det är dåligt, men det ska kanske inte spekuleras i då vi inte vet anledningen till att de lämnat WO.

Även i DU-serien hade vi en individuell tävling. Alla som ville har tippat serien och nu har vi en vinnare korad. Vi måste även se över eventuella regler inför nästa år... Vinnare i DU-tippningen är nämligen: MARTIN!

67 Martin
62 Rhöös
61 Pet
58 Tommy
55 Sofie
55 Pannan
54 Erika
35 Charlotte

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte bara gratulera till att ni damer i innebandyn är så grymma. Har länge sett många herr-elitmatcher men ni tar fram en ny dimension i spelet. Ska börja gå på fler av era matcher för inspiration till förbättrat spel.

Keep up the good work!
/kille

Jocke sa...

Grattis till Vinsterna:)